Pokemon-beurs.nl - De grootste Pokémon beurs van Nederland & België!

Register

Extra Pokémon voordeel

Met een account!

Op deze pagina kun je je aanmelden voor een Pokémon Beurs Venray account en de speciale Pokémon-deals bekijken die geldig zijn op de beurs. We zijn verheugd dat je deel neemt aan onze Pokémon-community en willen je graag de kans geven om te profiteren van exclusieve aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor geregistreerde leden.

Nog meer voordeel!

Ontvang beloningen door je vrienden uit te nodigen voor de Pokémon Beurs Venray! Wanneer iemand via jouw unieke referral-link een ticket koopt, verdien je 1 punt. Spaar 5 punten en wissel ze in op de beurs voor een gratis Booster Pack!

Aanmelden
 

Extra Pokémon voordeel

Meld je gratis aan

Aanmelden voor een Pokémon Beurs Venray account is zeer eenvoudig. Volg gewoon de onderstaande stappen:

Stap 1: Klik op de “Aanmelden” knop bovenaan de pagina.
Stap 2: Voer uw gegevens in.
Stap 3: Klik op “Aanmelden” en voltooi de registratie.

Eenmaal ingelogd, heeft u toegang tot een schat aan informatie over de aankomende Pokémon beurs in Venray, inclusief gedetailleerde informatie over de deelnemende handelaren, evenementen, en natuurlijk de speciale Pokémon-deals die beschikbaar zullen zijn tijdens het evenement.

Onze Pokémon-community is er trots op om trainers van alle leeftijden en niveaus te verwelkomen. Of u nu een doorgewinterde Pokémon-meester bent of net begint aan uw avontuur, u zult merken dat de Pokémon Beurs in Venray een geweldige plek is om te genieten van alles wat met Pokémon te maken heeft.

Dus, aarzel niet langer en meld u aan bij voor een account om de nieuwste updates en aanbiedingen te ontdekken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen met u een geweldig Pokémon-avontuur te beleven!