Pokemon-beurs.nl - Pokemon Beurs Venray - Wit

De leukste beurs van Nederland & België

Pokémon Beurs Venray

Op 25 mei 2024 komt de zesde editie van Pokémon beurs Venray er weer aan! Dit keer wordt het gehouden op een splinternieuwe, mooie en grote locatie namelijk Hotel Asteria!

Locatie

Maasheseweg 80A, 5804 AD Venray

Datum

25 mei 2024

Tijd

11:00 - 17:00 uur

Ticket prijs

Vanaf €5,-

Locatie

Hotel Asteria Venray

Datum

25 mei 2024

Tijd

11:00 - 17:00 uur

Ticket prijs

Vanaf €5,-

Pokemon-beurs.nl - Leukste Pokémon beurs van Nederland en België

Kom jij ook?

Na de leukste & gezelligste Pokémon beurs van Nederland & België

Bij editie 6 van Pokémon Beurs Venray hebben we weer gekozen voor een nieuwe locatie! Zo blijven we ervoor zorgen dat Pokémon Beurs Venray de leukste & gezelligste Pokémon beurs van Nederland & België is. Met meer dan 100+ stands bieden we voor iedere trainer wat wils: van Pokémon kaarten, Slabs, Merchandise, Grading, Knuffels, 3D-producten, Vintage Pokémon en nog veel meer. Of je nu een fervente Pokémon-verzamelaar bent of juist net begint, bij Pokémon Beurs Venray is er voor iedereen iets leuks te ontdekken en te beleven.

Pokemon-beurs.nl - Pokemon beurs venray ruilen

Ruilen

Beleef de ultieme Pokémon-ruilervaring op de Pokémon Beurs Venray! Betreed onze speciale ruilruimte en ontdek een levendige gemeenschap van verzamelaars, klaar om Pokémon-kaarten te ruilen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Pokemon-beurs.nl - Pokemon Beurs Venray - Tombola

Tombola

Duik in de opwinding van de Pokémon Beurs Venray, waar een spectaculaire tombola wacht met een overvloed aan fantastische Pokémon-prijzen! Doe mee met de spanning en maak kans op toffe Pokémon prijzen.

Pokemon-beurs.nl - Pokemon beurs venray - UGS Grading

PRE-Grading

Laat de deskundige beoordeling van UGS (Universal Grading Services) je kostbare Pokémon-kaarten onthullen en onthul hun werkelijke waarde en vergroot jouw Pokémon collectie.

Pokémon Beurs Venray

Premium standhouders

Pokemon-beurs.nl - Pokemon Beurs Venray - Zwart

Op 25 mei 2024 staat de zesde editie van de Pokémon Beurs Venray weer voor de deur! Deze keer vindt het plaats op een gloednieuwe, prachtige en ruime locatie, namelijk Hotel Asteria! Ben jij er klaar voor!

© 2024 Pokemon-beurs.nl

Close